Favoritmärke?

Sedan jag köpte min första jacka från Horse Pilot på mässan i Göteborg 2017 så har jag varit fast kan man väl säga. Innan dess hade jag inte en aning om märket Horse Pilot men de tillverkar väldigt snygga och funktionella väl genomtänka plagg åt både häst och ryttare i alla fall. Har en tunnare vårjacka samt en tjock vinterjacka från dem och utöver dessa har jag även ett par ridbyxor i ljust, ljust grå. Skönaste ridbyxorna jag någonsin haft på mig och vill helst inte ha något annat i framtiden! Som träningstights och dessutom snygga!

Passade på att sätta ihop ett litet collage med mina absoluta favoriter från deras hemsida. Vinterjackan har jag alltså i blått och ridbyxorna i ljusgrått men jag älskar grått/mörkgrått och gärna tillsammans med brunt så det blev visst en del saker i den färgen. Underbart till hösten tycker jag!

3 thoughts on “Favoritmärke?

  1. Hej Johanna! Jag går i tankarna att sälja av några av mina hästar och flytta söderut för att jobba med hästar så min fråga är; ungefär hur mycket pengar tjänande du/månad minus boende och en häst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.