Fyndat

Befann mig igår på Östraby Tradings årliga REA och lyckades få tag på 2 saker som jag velat ha väldigt, väldigt länge och unnade mig i julklapp (typ). Ett styckte nytt kavaj i grått från Montar och en jacka även den i grått. Mina ”teamfärger” nördig som jag är kommer med tiden att bli grått, brunt och guld med min logga och allt. Så då passade jag på att fynda en kavaj och innan vårens tävlingar vill jag ha ett specialbeställt schabrak i grått med brun kant och guldiga detaljer. Så jackan ska broderas med min logga och mitt namn tänker jag och kavajen hade jag helst velat sy om kragen på så den blev brun med guldpasspoal (någon som vet om det är svårt för en sömmerska att göra?)

Så med tiden är förhoppningen att vi ska kunna klä oss i dessa saker när vi åker på tävling och ha ett återkommande tema med dessa färger i allting såsom schabrak, tävlingstäcke, jackor, västar, kavaj osv. Så kavajen hade verkligen velat få sig en liten touch av brunt och guld tänker jag och sedan får jag inhandla ett par guldiga stigbyglar igen lagom tills tävlingssäsongen drar igång och då ett schabrak. Sedan är jag nöjd!

One thought on “Fyndat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.