Söndag

Så fort mörkret kryper sig på och kylan kommer nu på hösten så blir jag bara trött och omotiverad till det mesta. Åtminstone under en period. Jag hatar verkligen kyla och tycker det är alldeles lagom nu på dagarna där man får klä på sig lite men tar hellre sommarens värme som varit än vinterns kyla som komma skall, alla dagar i veckan särskilt eftersom att det blir ett par vändor till stallet dagligen.

Under vintern blir det nog bara Showman och Wille hemma i stallet. Nasse åker iväg om en månad och det ska faktiskt bli väldigt skönt att bara ha en egen att ta ansvar över när minusgraderna tränger sig på. Vill jag rida mer så löser jag det ändå men förhoppningen är att jag kommer få mycket jobb på annat håll och helt enkelt kan ta det lite lugnt på hästbiten fram tills det blir mars/april i alla fall sedan rullar det förhoppningsvis in lite ponnyer igen som vill ridas in och utbildas!

Den allra största drömmen just nu är drömmen om en egen gård och att ha stallet utanför dörren. Slippa detta eviga körandet och bara få ha sitt alldeles egna. Ha en lösdrift till unghästarna där de kan gå när de växer upp eller när de har sina unghästvilor och stora beten över sommaren. Att få bygga eget stall och inte minst inreda. Ja drömma kan man ju verkligen göra och det är något makalöst fint och motiverande i det!

Jag har nu reggat Showman i TDB och ska spana in om det kommit ut några datum för mätning efter nyår. Lyckades komma över en egen mätsticka och fick utan ansträngning honom till en maxad C-ponny och tror faktiskt helt ärligt och innerligt att han kommer att stanna där. Har upplevt att ponnyer med detta typ av blod växer klart väldigt fort på höjden och blir färdiga i kroppen tidigt. Så jag får väl börja smygkolla på tävlingar också till våren hehe!

Bjuder på några bilder på Saga som reds in i våras, mycket roligt projekt och en superfin dam!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.