Mycket på gång

Trots att det känns som att livet står helt stilla då Showman vilar och det inte händer så mycket på den fronten just nu så händer det ändå en hel del roliga saker på andra håll i livet som gör en motiverad och väldigt glad! Idag har jag en ledig dag och om en liten stund ska jag åka och lunchfodra hästarna samtidigt som jag passar på att mocka och fixa i ordning för att sedan med H styra bilen mot Kristianstad och hämta ut mina nya (och första par) glasögon! Kommer kännas så konstigt i början antar jag men de ska mest användas när jag (de få gånger det sker) kollar på TV men också när jag kör bil och förmodligen i skolan när jag hjälper elever lite då och då. Förmodligen mer och mer ju mer bekväm jag känner mig så får jag ta tag i projektet linser senare också. Än så länge så fungerar det ändå!

Hittade förövrigt lite bilder på Winnie för exakt två år sedan. Då var hon i samma ålder som Showman är nu och var riden ca 15 gånger sammanlagt. Så det ska verkligen bli kul att sätta igång honom om ett par veckor och se hur det går! Snacka om att hon var ”spinkig” och 3-årig i kroppen där och hur mycket mer maffig och musklig hon blev under året därpå!

2 thoughts on “Mycket på gång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.