Raggigt, lerigt samt både varmt och kallt

Showman är raggig och smutsig, Nasse ännu raggigare och ännu smutsigare. Men om knappt 2 veckor ska Showman få nya skor och innan dess eller i samband så ska han få komma in och få ett ordentligt höstbad och sedan bli klippt. Ska bli spännande att se vad damen (ja han är en valack…) tycker om det, haha. Någon som ska bli ännu roligare att klippa sen är Nasse som har så mycket varierande färger, massa stickelhår och har både vita och svarta slingor i svansen och gråa hår i manen!

Lite nya täcken som kommer passa bra till vintern är på ingång till den äldre herren av mina 2, just nu varierar vädret väldigt mycket från dag till dag inte minst i temperatur! Och samma sak känner jag när jag går till jobbet. Det är i år dags för mig att skaffa mig en ordentligt vinterjacka och idag hittade jag en som var underbar och varm (viktigast!!) som jag förhoppningsvis svänger förbi och köper på torsdag när jag ska till Helsingborg igen!

Förövrigt har jag blivit med glasögon, så otroligt skönt och tycker faktiskt att jag trivs ganska bra i dem också!

2 thoughts on “Raggigt, lerigt samt både varmt och kallt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.