Finally igångsättning!

I inlägget finns reklam från Chia de Gracia

Det kändes alltid som att det var så länge till mitten på oktober men nu är vi faktiskt här och det är dags för Showman att börja sättas igång! Blir ju självklart en upptrappning för honom och jag är väldigt spänd på hur han ska kännas nu, det är ju alltid så spännande efter en unghästvila. Det märks på honom att han vill igång nu, han är understimulerad och älskar att arbeta så det blir perfekt. Lite nya dojjor i veckan, ett bad och en klippning så är vi i hamn! De börjar som sagt verkligen bli ruggiga nu!

I veckan kom det ett paket från en sponsor – Chia de Gracia – som gör fodertillskott för hästar som är helt naturliga baserade på det som helt enkelt finns i naturen. Sådant ÄLSKAR ju jag och använder liknande produkter även hemma i mitt eget kök så jag älskar att jag kan erbjuda mina hästar samma saker!

One thought on “Finally igångsättning!

  1. Hej Johanna!
    För mig som söker utomlandsjobb i stall, vad är det viktigaste att tänka på tycker du? Samt hur du gick till väga för att söka, tog det lång tid att hitta ett jobb som skulle passa dig?
    Vet att du skrivit massor om detta, men skulle vara kul att höra vad du tänker nu, ett par år senare.
    Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.