Livet + ny samarbetspartner

Blogga, blogga, blogga tjatar mina vänner om och jag förstår dem, för jag känner likadant när de aldrig uppdaterar sina bloggar. Men vi alla kan nog konstatera att bloggandet more or less har dött ut och att jag nuförtiden spenderar mer tid på annat än vad jag spenderar i stallet och på mina hästar. Lite skillnad mot när man levde och andades häst från 07-19 (minst) varje dag. Då hade man ju dessutom både tankar och bilder att dela med sig av även om energinivån var lite annorlunda.

Jag ska snart packa ihop mig och åka till stallet för att göra i ordning där och ta lite bilder på Showman, sedan ska jag hem och därefter väntas några timmars jobb innan jag ska bege mig vidare mot fotbollsträning. Och ja… ni hörde rätt! Jag har alltså efter en ca 12 år lång paus börjat spela fotboll igen. Åtminstone ska jag ge det ett försök. Att det är roligt finns det inget tvivel om, jag har alltid saknat det men det har alltid varit så mycket annat i livet. Nu känner jag att tiden finns och förhoppningsvis håller mina knän för detta också, back on track är om inte annat min bästa vän just nu. Så vi testar på detta nu och ser vad som händer, bra och rolig motion är det i alla fall! Kanske inte så att jag siktar på att bli fotbollsproffs direkt.

Showman har jag börjat rida men nu har han trampat av sig en sko såklart så det blev några dagars oplanerad vila. Han har varit superfin att rida. Gör halt från galopp i form med stöd på tygeln så himla fint och jag har dessutom börjat introducera stöd på två tyglar i skritt och trav och även den biten går framåt. Jag ska filma så fort jag är ledig vid samma tidpunkt som någon annan och han har alla skor på sig.

Wille går det också framåt med, stora steg faktiskt! Mamma rullade över en hel bana med hinder igår och han sköter sig toppen. De fortsätter sin utbildning och han är mer tillfreds och avslappnad än vad han någonsin varit. Annorlunda metoder mot den traditionella klassiska ridningen vi känner till men det ger ju fantastiska resultat på en häst som Wille. Jag får väl kavla upp ärmarna, ta mig i kragen och också börja rida den lilla kraken så småningom. Han har ju trots allt väldigt trevlig hoppstam e: Starpower TN (Stakkato) – Artos Z – Ramiro Z och bakom det finner vi Lord och Cor de la Bryere.

Jag kikar förmodligen in här snart igen med nya fina bilder på mina nya fina täcken från Wiking Horsepower som är min nya samarbetspartner! Här under ser ni ett av deras fantastiska täcken med en insida i fiberpäls (fusk) som tar upp och absorberar bort fukt samt värmer även i vått tillstånd. Perfekt att slänga på om hästen inte hunnit torka efter ett sent ridpass i vinter och ska direkt ut i hagen morgonen därpå. Supervarmt och mysigt och har ett ytterskal på 1680D som är väldigt slitstarkt och tåligt! Minnesskum vid manken för att motverka tryck och skav. Massa roliga finesser med andra ord!

3 thoughts on “Livet + ny samarbetspartner

  1. Tycker du borde skaffa dig en storhäst och ut på tävlingsbanorna igen, och sedan börja blogga flitigt igen <3 Skämt åsido, jag hade jättegärna sett att du bloggat meeeer 🙂 Det här är en av de mest seriösa och trevliga hästbloggar jag vet. Samtidigt förstår jag att livet i övrigt ibland kommer emellan, osv. Allt gott!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.