Finbesök!

Eftersom att min kära bästa vän Danai ändå var ute och körde i landet så passade hon på att ”svänga förbi” Skåne och hälsa på mig i helgen, vilket underbart beslut! Särskilt med tanke på att hon körde 3,5h extra ner hit bara för att hälsa på mig och nu har nästan 70 mil hem i morgon när hon pyser igen! Idag blir det en sväng till Helsingborg för att kolla på SM-finalerna för YR och seniorer, lite motivation och inspiration är väl aldrig fel så här mitt i november med pissväder även om jag tröttnar otroligt snabbt på att kolla på hästtävlingar haha.. hehe. Om inte annat lite bästishäng på något ställe förutom soffan med en chipspåse, inte fel trots allt!

Showman har en välförtjänt hagdag idag i alla fall! Och Nasse har alltid välförtjänta hagdagar. Han går ihop med Wille nu och de har det toppen tillsammans! Bästa med Nasse är att han är så cool med allt och dessutom har vi vant honom (och alla andra hästar vi har) att man kan gå ensam och vara ensam kvar ute utan att världen går samman fullständigt. Vad skönt det är med självständiga hästar som inte är bundna till sina kompisar sådär överdrivet mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.