Livet är i rullning

Kassa leder redan innan träningen men inte känns de bättre efter träningen, då tar jag ändå hand om mig så gott jag bara kan. Hoppas innerligt att det enbart har att göra med att jag är ovan vid påfrestningen, för mina knän som annars kan spöka emellanåt känns super hittills så det är ju fantastiskt! Snacka om att det känns som att livet verkligen är i rullning, Showman går super, jag har efter många års saknad av fotboll äntligen börjat spela igen och det känns bara så, så, så kul!

I morgon står det jobb på schemat från 07.45-13.15, sedan ska jag skicka några paket, rida Showman och försöka planera och strukturera upp resten av veckan! Den innebär en del jobb, fotbollsträning, ett litet äventyr som kanske kan leda till lite roliga saker, klippa hästar, rida Showman och så vidare!

Dagens titt på SM var i alla fall otroligt inspirerande och motiverande. Jag hade lust att bara tuta hem till stallet igen och rida allt jag har att rida på inklusive Wille. Jag kanske skulle ta och stjäla honom nu lagom tills mamma har lagt ner både flera 100 timmar men också flera 1000 på honom, hehehe… Han får helt enkelt bli min hoppehäst sen varesig han vill eller inte 😉

2 thoughts on “Livet är i rullning

  1. Åhhh, så roligt – många nya blogginlägg OCH filmer!!!! Kanon! Fortsätt såhär nu, snälla! 🙂

    Och ja, jag tycker definitivt du ska ta Wille och göra hopphäst av honom, jag tror han kunde blivit en fantastisk hopphäst (om än ej helt enkel kanske, av vad jag förstått. Men så är det ju också en del av charmen och utmaningen.-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.