Update; Onsdag

Hektiskt vecka more or less, allting avlöser varandra men jag känner ändå att jag har bra koll på läget och inte stressar. Och när det känns så så trivs jag super med tillvaron! Kort fotbollsträning för min del som fick gå av pga ont i benen, tänker att det nog ger med sig med lite vila i alla fall. Hästarna har kommit lite i skymundan dessa dagar när jag mest stapplat fram men i morgon kväll efter jobbet så tänker jag att Showman ska få lite arbete! Samma sak på fredag.

Nu väntas det jobb varje dag fram tills onsdag åtminstone men någon dag till helgen hoppas jag kunna få lite nya fina bilder hit åtminstone!

Så länge kan ni få kika på hur fin Showman är i sitt nyaste täcke från Wiking Horsepower! Perfekt när kylan kommer nu och de blir svettiga då det nämligen absorberar bort fukten och värmer på samma gång, supersmart! Ska bli kul att testa!

One thought on “Update; Onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.