Inhoppning – Check

Idag har Showman fått hoppa uppsuttet igen! Vi hade ytterligare ett kanonpass tidigare i veckan där han passade på att springa av sig en sko igen, han har rätt så okej övertramp den där lilla och i galoppen när han släpper till så blir det nog lite väl bra emellanåt, trots boots. Men vi fick tag på snäll hovis som kunde slå på den igår eller i måndags eller när det nu var och idag blev det lite hoppning för lilleman! En enkel bana med oxrar, räcken och vattenmatta. Lite vingligt till en början men hur fint och trevligt som helst ändå! Tuffar enkelt runt, kliver över vattnet (efter vattenmatteträningen för hand så bryr han sig inte alls om den) och kommer ut fint i hörnet. För någon vecka sedan var han inte speciellt styrbar med volter och snett igenom men nu förstår han precis! Otroligt roligt! Nästa gång spökar vi ut det ytterligare med plank, ifyllnader och annat jag kan hitta!

Skulle trava över 3 bommar som låg på varandra häromdagen, Showman tyckte det var superläskigt och sköt iväg som en kanonkula i luften med SÅ SÅ mycket rygg, sådan otur att jag inte filmade dock. Trodde bara han skulle travar över som ingenting ju… Vänta ni bara, det finns mycket att se i framtiden hos den lille!

Film från idag kommer, så länge får ni hålla till godo med denna bild på Wille som jag helklippte idag. Stod som en staty. Han ser så rolig ut runt ögonen, men det gick verkligen inte att kapa mer hår just där utan han ser ut sån, precis som vid mulen haha!

2 thoughts on “Inhoppning – Check

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.