Söndag

Denna kyla kommer ta kol på mig förr eller senare. Just nu känns livet lite upp och ner men det mesta brukar ju lösa sig till slut. Showman ska nog få sig ett ridpass i ridhuset, jag ska byta till vinterdäck på bilen och sedan ska jag försöka mig på att träna fotboll ikväll om benen känner att de är redo för det nu efter en paus.

Showman ska få sig ett till hoppass i veckan där vi ökar svårighetsgraden ytterligare lite till, tänker att han ska kunna hoppa en liten bana som är något högre än nedgrävda bommar innan han får på sin nästa semester. Och att han hinner utvecklas lite mer i ridningen även om det har gått i rekordfart! Från att inte ha gått att styra till att styra runt en liten bana, komma ut i hörnen, landa i rätt galopp/byta galopp. Ja han är makalös i mitt tycke. Så balanserad och har så enkelt för sig! Vi ska bara fila lite på det där med att styra, komma ut i hörnen, ta stöd på 2 tyglar och övergångar (han tror vi ska tvärnita varje gång vi ska sakta av just nu) sedan har han helt klart förtjänat en härlig vintervila!

Därefter får vi starta upp nästa år med att mäta honom (maxad C) och sedan börja kika på P&J och tävlingar till våren, HUR KUL? Äntligen! Nästa gång blir det en äldre häst helt klart hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.