Onsdag

Skåne bjuder på fantastiskt vinterväder med frost och solsken. Jag ska pälsa på mig allt jag kan trots att det ändå är relativt varmt här i jämförelse med övriga landet och bege mig till stallet för att tampas med frusna vattenbaljor och hästbajsar! Någon träning blir det garanterat inte ikväll för jag är dunderförkyld, i stället blir det nog att kika förbi en snabbis med kameran och fixa något potentiellt till lagets instagram och sociala medier, sådant som jag tycker är kul! Avslutar sedan dagen i stallet igen en stund innan jag får köra hem och tina i en alldeles för varm dusch.

Helgen bjuder på fotbollsträning inomhus, glöggmingel med trevligt folk samt julbord på söndag. Det är tydligen den tiden på året igen, jag glider glatt med för jag gillar julmat. Men ska jag vara ärlig så gillar jag även julen mer och mer, om det är Danais förtjänst eller om det är H’s förtjänst vet jag dock ej, kanske bådas.

Kameran kanske får hänga med en snabbis till stallet så man får klicka någonting nytt och fint i det fina vädret också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.