Ett år till

Livet är ändå bra märkligt. Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag skulle spela fotboll igen så hade jag nog inte trott på det även om jag haft en inre önskan om det. Hade någon sagt att jag efter mycket om och men och många ponnyer senare skulle få tag på en sådan bra ponny som Showman så hade jag nog heller inte trott på det. Eller om någon sagt till mig att jag skulle bo i Skåne för en 6-7 år sedan när jag gick med Evelina på Lunds gator på väg till fest.

Så nu kan man ju bara fantisera och försöka föreställa sig vart man är om ett år i stället. Vilka hästar man har i ens ägo. Hur det har gått med fotbollen. Om man bor kvar här eller har flyttat på sig (igen haha). Vilka människor man har i sitt liv. Vad man jobbar med och under vilka konstellationer. Jag det finns mycket som kan hända! Man kanske skulle börja sammanställa sitt gångna år varje gång det blir december eller nyår så har man att kolla tillbaka på när man blir äldre i framtiden.

One thought on “Ett år till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.