Off

Showman har lite julvila efter en ganska lågintensiv period där han gått från klarhet till klarhet. Han är ju otroligt balanserad och stark i sig själv redan nu så har inte funnit någon anledning att stressa med honom, dessutom inhoppad och otroligt fin att rida just nu med stöd på båda tyglarna, formar sig runt skänkeln och flyttar även i sidled. Och eftersom att han har så lätt för sig och är så snabblärd så vill jag verkligen att han ska få pausa mellan varven, ser absolut ingen anledning att stressa med en 3-åring som har lärt sig så otroligt mycket dessa 8 månader han varit hos mig. Han kunde liksom ingenting när han kom, inte ens gå i grimma och grimskaft i princip. Så ett välförtjänt jullov inte långt efter höstlovet så är vi redo igen efter i januari!

Mätning ska bokas in i början på februari, ska bli mycket spännande men är helt övertygad om att han mäts in som C-ponny, någonstans runt 139-140 och är också helt övertygad om att han stannar där. Han är ju väldigt färdig och de blir ofta färdiga tidiga i denna storlek upplever jag, så har det alltid varit med mina tidigare i alla fall.

Sedan är det bara att börja komma iväg och hoppa banor i nya ridhus, åka på P&J och sikta in sig på tävlingsdebut till våren. Ska även kika på lite dressyrtävlingar sen till honom och hyra in en pilot så jag kan få stå på marken och njuta lite hade jag tänkt!

Den lille däremot, han som snart blir 2, han får gärna växa till sig lite under våren, han har en hel del kvar innan han är uppe i den höjd jag uppskattat honom till, men med tanke på att han såg ut som här under för ett år sedan så finns det väl hopp. 7 månader gammal och betydligt större än morsan..! Sedan har han växt flera cm även under det senaste halvåret!

One thought on “Off

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.