2019. sunday.

Efter tjat från nära och kära så var det väl dags att kika in här igen. Det har ju dessutom hunnit att bli ett nytt år. Wille har blivit 6 år gammal och han har redan varit 3 år i vår ägo! Showman blir 4 år gammal och jag ska boka in en tid för mätning av honom om en månad så vi kan ut och hoppa på tävling sen efter det! Nasse blir 2 år och han är nog den som blir mest spännande att följa detta år, främst för att han utvecklas så mycket i kroppen just nu och har en hel del kvar att växa innan han nått den höjd jag beräknat honom till att bli (ca 145). Just nu är han väldigt snygg i kroppen trots lurvig och ojämn, but still!

Nasse har börjat skolan så smått för att ha lite pli på honom nu innan han nog blir hingst på riktigt till våren/sommaren. Han är ju rent generellt väldigt, väldigt trevlig, lugn och okomplicerad. Har kaxat sig i någon period till och från men inte mer än så. I övrigt är han ju med på allt och är förmodligen en av de tryggaste och coolaste hästarna jag ägt!

Showman har börjat joggas igång igen efter en vintervila. Han har ju haft en otroligt lugn höst efter 3-årstestet med vila och sedan en väldigt lugn träningsperiod med enbart ett par få träningspass där han bland annat hoppades in och började skutta banor. Nu ska han igång och stärkas lite mer intensivt tänker jag, få lite kontinuitet i det hela och stärka honom och se till att han blir stadig. För sedan ska han ju säljas, helst redan i vår (mars, april, maj?)

Det är synd att jag inte känner att jag har ekonomisk möjlighet att behålla honom längre för det är en sådan genomtrevlig och fin ponny. Så otroligt välbalanserad, rätt i huvudet och kommer lämpa sig såväl till dressyr som hoppning för den som väljer att köpa honom! Förövrigt så säljs han till otroligt bra pris till rätt hem om någon vet någon som letar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.