Tillbakablick

Sitter och kollar tillbaka på alla filmer och bilder från både Tyskland och Bulgarien. Snacka om att livet ändrats på sig. Min allra största dröm var att jobba med hästar på heltid, men det tog knäcken på mig och det kan jag känna av än idag emellanåt även om det blivit bättre. Viljan, orken och motivationen tog ju främst stryk såklart. Och det tog ett bra tag att acceptera att min allra största dröm inte längre var det och att ta reda på vem jag var i stället och vad jag ville i livet. Men just själva ridningen och att utveckla hästar var liksom mitt bränsle i livet, det som gav mig en sån där fruktansvärd kick!

I somras var jag inne på att starta igång eget med hästar fast här på hemmaplan men blåste av det då jag fick så mycket jobb på annat håll ändå som jag trivs otroligt bra med. Men jag tänker nog ändå att nu när vi går mot rätt tider på året så kommer jag ta emot en och annan häst emellanåt bara för att det är så otroligt roligt. Och om Showman säljs och Nasse åker på hingstbete så står jag ju annars där utan något att pyssla med.

Och att utveckla just hästar, numera ponnyer är ju fantastiskt roligt när man väl tänker efter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.