Någon här?

Jag är flitig på att uppdatera Instagram och min Facebooksida och det känns som att klippa, fota och fixa till de ställena tar upp all den tid jag får över. Nu även lite på youtube där jag passade på att publicera försäljningsfilmer på Showman.

Anyhow så har februari hunnit göra entré och jag har flyttat hästarna från ena stalldelen till den andra. I den stalldelen får jag ha storhästar och så finns där bl.a spolspilta och så är sadelkammaren betydligt ljusare (<3). Showman rids för fullt och gör enorma framsteg varje gång, hoppade i förrgår en LD-bana med vattenmatta, rund vattenmatta, mur, plank och diverse ifyllnader. Nasse skrotar mest i hagen så många timmar som möjligt på dygnet och jag har fått hem en storhäst som jag ska hjälpa till att sätta igång 🙂 Så det är lite sådant som händer vid sidan av mitt vanliga arbete.

Ni som fortfarande gillar att hänga här? Hade ni varit intresserade av att det uppdaterades här lite mer kontinuerligt? I så fall får ni väldigt gärna slänga iväg en kommentar så jag vet att det finns lite intresse och att någon faktiskt kikar in här emellanåt.

15 thoughts on “Någon här?

  1. Jag ser gärna att du uppdaterat här. Men helst regelbundet då, rätt trist när drt inte händer nåt. Vill ju läsa om hur du tränar, se stallet, och berätta vad som händer. Sånt som du ttidgare alltid varit duktig på. Tråkigt när det bara kommer inlägg lite då o då. Det ger oss inget…

  2. Hej!
    Jag har följt dig ett tag men mer aktivt sen du flyttade till Tyskland och sen framåt. Kollar inte här så ofta nu just för att du inte uppdaterar så mycket. Följer dig dock på insta och därför gör det inte så mycket.

    Kanske ett inlägg på en bestämd dag i veckan med ett särskilt ämne vore något? Så slipper du pressen om att hitta något intressant ur småsaker men håller ändå ett jämnt innehåll

  3. Jag ser gärna med bloggande från dig! Följer dig på Instagram men det blir ju lite mer djup och analys av en blogg, så hoppas du fortsätter uppdatera här lite då och då 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.