Charmen med gamla stall

Det är en viss charm med att flytta in i gamla stall. För där måste man hitta lösningar för att det ska underlätta det vardagliga arbetet och även om stallet inte är nybyggt, superduperfräscht och allt det där så är det ändå en viss glädje när man hittar de små smarta lösningarna på saker och ting. Som tidigare nämnt så börjar jag komma i ordning mer och mer. Jag älskar ju att ha ordning och reda omkring mig, främst i stallet faktiskt, där är det superviktigt för mig. Och jag skulle säga att i princip det mesta har hittat ett hem nu. Det är mina fina träns och gjordhängare som jag gjorde i våras som vi ska se om vi kan få upp också.

Ska ta mer bilder framöver på hur det ser ut och hur jag löst med förvaring och allt.

Passade även på att pussla om bland mina träns och kom fram till några superbra lösningar som jag är sådär löjligt nöjd med nu, haha (NÖRD!). Två ponnyträns med vanliga engelska nosgrimmor, ena med tredelat anatomiskt bett och det andra med ett rakt gummiklätt tunt bett, samt två storhästträns, ett med engelsk nosgrimma och ett med en micklemliknande från Hööks.


Från vänster: 1. Ponnyträns från Hööks med tredelat anatomiskt bett. 2. Nästa är mitt favorit. Det har ett superfint anatomiskt nackstycke från Hööks som är utskuret och paddat med mjuk padding vid öron och nacke. Det ska fixas en ny finare nosgrimma till detta tränset dock, där sitter en gammal sketen storhästnosgrimma med fel färg på spännena just nu… 3. Därefter kommer storhästtränset jag pusslade ihop idag och blev väldigt nöjd med, den har en micklemliknande nosgrimma (hör egentligen ihop med nackstycket på förra tränset) och så fick den ett av mina pannband från Wist Equestrian som är för stort för ponnyerna. På det sitter ett tredelat bett. 4. Sista tränset är mitt favoritstorhästträns. Ett simpelt med snabbknäppen i guld och engelsk nosgrimma till det samt tredelat anatomiskt bett och också ett pannband från Wist Equestrian med rosa detaljer på.

One thought on “Charmen med gamla stall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.