Våren är här?!

Vågar man tro att våren är här? Oavsett vad så blir man väldigt lycklig av detta väder i alla fall. Och mindre lycklig när det regnar hela dagarna och man bli genomblöt och fryser och allt är smutsigt, lerigt, lortigt, höigt, halmligt och som topping på det så fäller hästarna som idioter just nu! Då behöver man lite soliga dagar som ger vår-feeling där emellan!

Alla hästarna jobbar på bra och känns väldigt bra. Jag har hunnit med ett par ridpass på ridbanan vilket också känns bra, att få komma ut och få sol/frisk luft och slippa 4 väggar och tak en stund. Dessvärre inga jättebra möjligheter att rida ut där jag står men brukar skritta fram i en backe på asfalt upp och ner vilket är lite omväxling i alla fall! När det torkar upp sen så kan vi rida på ett fält också!

Har börjat rida denna dam nu som har haft uppehåll i 2-3 år. Vi smyger igång, det märks att hon vilat så det kommer ju dröja ett tag tills hon är tillbaka såklart. Men supertrevlig att jobba med och under all päls och vinterform så tror jag det finns en superfin häst helt i min smak!

Ni som följer mig på alla andra sociala medier vet ju att jag löshoppade häromdagen. Ska försöka få till det en gång i veckan nu, särskilt när där är ett par yngre som behöver komma in i lite flow. Wille visade verkligen hur det ska se ut i alla fall, Nasse såg mindre lovande ut i dagsläget men tror det rättar till sig. Han fick prova på att hoppa lite högre än innan så det blev lite jobbigt tror jag. Men han har superlätt för det i övrigt och vet precis vad som förväntas av honom!

3 thoughts on “Våren är här?!

  1. Ska bli så spännande att följa eran resa 😀 Jag hoppas att du håller bloggen uppdaterad för jag har följt dig flitigt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.