Framåt, uppåt

Förhoppningsvis är våren här på riktigt nu! Jag spenderar i princip all min vakna tid på jobb eller i stall. Hästarna har utvecklats superfint under de veckor de har varit här. Furcona, storhästskimmeln som är under igångsättning gör framsteg hela tiden främst styrkemässigt. Det kommer ta lite tid men det får ta den tid det tar, man kan inte stressa fram sånt och alla delar i kroppen ska ju hinna med!

Yoshi, en 3-årig valack efter Top Silvio som är här på inridning har också utvecklats superfint under de 6 veckor jag jobbat med honom. Just nu går han i samtliga gångarter med mig på ryggen och börjar verkligen haja grejen! Ni vet när de har sovit på saken och helt plötsligt förstår exakt vad man vill dagen efter och har tagit massa steg framåt. Det är en häftig känsla tillsammans med den relation man bygger när man jobbar så intensivt med dem!

Showman fortsätter som tidigare med varierad motion och tar det ganska så lugnt. Dags att ta tag i tävlingar för hans del snart det har bara varit så mycket annat att stå i!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.