Leva hästlivet

Jag tänkte att Nasse skulle passa på att bli lite tilltryckt på betet i sommar så att jag kanske får en hyfsat snäll hingst i stallet i höst men det verkar som att det är han som bestämmer och därmed lär han ju fortsätta vara kaxig i höst. Kommer bli mycket uppfostran och markjobb med den grabben för att sätta honom på plats efter betet men i övrigt är han ju väldigt trevlig i både temperament och sätt.

Han har så olika färger från år till år tycker jag! Och fortfarande så mycket stickelhår och skiftar mellan mörkfux och rödfux med grå man och röd man haha. Nu hoppas jag i alla fall han lever ett riktigt gott hästliv i sommar innan det är dags att komma in igen och förberedas inför hingstvisning nästa vår!

Framöver kommer jag även ha lite andra, nya spännande förändringar att berätta och blogga om så ska vi nog se till att denna bloggen uppstår igen! Den firar 10 år i sommar, så det får man ju verkligen ta och göra någonting med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.