Onsdag

Jag är inte skapt för vinter så vädret som infunnit sig nu passar mig betydligt bättre i smaken även om det varit på gränsen till andnöd-varning både idag och igår. Insåg att jag inte äger ett enda par shorts… Eller jo ett par som var lite stora förra året och som jag visst drunknade i i år… Så lite jumpsuits, sommarklänningar, linnen och shorts hade mer än gärna fått flytta in i garderoben.

Det kom en häst i veckan som ska ridas in, hon kallas för Frida och har samma pappa som Showman (Coelenhage’s Purioso) och Veronas Bo-Gi som morfar (som Svalan). Så när jag stängt igen och låst igen hela skolan idag så bar det av till stallet där temperaturen var alldeles perfekt. Så vi avverkade ett markpass i ridhuset med lite backövningar, okänsliggörande övningar, flexade åt sidorna samt påbörjade att hon ska flytta rumpan. Hon var superduktig. Sedan hade vi spolträning efteråt och även där skötte hon sig super, dröjde inte länge innan hon accepterade läget och stod stilla och lät mig spola henne. Ska bli spännande kommande veckor med henne och jag tror hon kommer bli supertrevlig sen som ridhäst!

One thought on “Onsdag

  1. Åh vad glad jag blir att bloggen uppdateras igen! Jag har följt dig sen chaboukie-tiden och tycker att det är så roligt att få ta del av jobbet du gör med dina hästar. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.