Finally!

Då var det äntligen dags i morgon! Har inte tävlat sedan mitten på oktober 2017 så gissa om jag är sugen nu? Får lägga ner detta med ungponny nu, köper ju för unga och säljer innan de är tävlingsklara ju! Tur jag planerat att behålla Nasse som min tävlingsponny och bästa vän sen så vi kan få hitta på lite roliga saker tillsammans!

I höstas fyndade jag en mörkgrå Animokavaj för 400 kronor som jag äntligen ska få inviga tillsammans med min GPA First Lady i brunt som också väntat på att få komma till användning! Jag vill ju att alla mina saker ska gå i mörkgrått, brunt och guld sen med tiden men än så länge har jag tyvärr inte det perfekta schabraket… blir något mitt emellan. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Tyvärr har jag inte fått tag på någon som kan fota i morgon så mamma får byta objektiv och ta lite bilder på oss efter vårt start och ev under uppvärmningen också. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska filma med kameran eller telefonen ännu… Annars kan hon ju ta bilder med kameran… Vi får se.

Här ser ni morgondagens outfit lite grann i alla fall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.