Planering

Showman har fått några dagars välförtjänt lugn efter helgen, fått gå ute på betet igen över nätterna och fått vara häst mer eller mindre. Nu är det dags att trappa upp arbetet igen. Nästa tävling jag siktar in mig på blir Eslöv den 30/6, hade tänkt åka till Dagstorp helgen innan dess men skippar det då mamma jobbar, jag måste brodda och massa andra omständigheter. Så tänker jag kör ner till Skyrup på öppen bana i stället, där får man gott om tid vilket är det han behöver och vi ska nog hitta saker att titta på även där för honom, det är inget jag oroar mig över haha!

Tänker även att jag vill komma iväg och nosa på dressyrstaket med honom samt hoppa lite mini-terräng för att han ska få rutin och erfarenhet av det mesta. Så förhoppningsvis kommer det bli lite inslag av allt det den kommande tiden. Dock ångrar jag djupt att jag sålde min förra kamera (Nikon) efter jag köpt min nuvarande (Canon). Den nuvarande är ingen hit alls att fota med och kvaliteten blir inte alls densamma. Den fungerar bra att filma med så jag är i valet och kvalet att sälja alla objektiv till den sen, skaffa ett som jag har till filmandet och sedan hitta en okej begagnad kamera till fotografering igen… Nikon <3

Flex och jag i Skyrup för 3 år sedan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.