Tack så hjärtligt & midsommar 2019

Först och främst måste jag få säga ett innerligt tack. Tack för alla år ni följt mig. Tack för alla fina ord ni skrivit om mig. Tack för att ni delar med er av att jag har inspirerat er till olika saker. Det värmer verkligen långt in i hjärtat på riktigt, det är sådant man bär med sig och det är också sådant som får en att vilja fortsätta. Vad roligt att flera av er redan skrivit att ni kommer tycka det ska bli spännande att följa med även till vardags här med allt vad det kommer att innebära!


Om vi spolar tillbaka till gårdagen, midsommar 2019. Det blev en lugn och skön sådan. Fantastiskt god mat i trevligt sällskap, följt av roliga lekar (ja till och med jag tyckte det, kors i taket) och avrundades en stund innan 00 för vår del. Vi började med att göra midsommarkransar vilket jag tycker är det absolut roligaste med just midsommar. Sara som var värd för kvällen jobbar som florist så vi hade ju helt klart fördel av det med både proffshjälp och väldigt fina både blommor och blad. Så jag blev mer eller mindre förälskad i min krans, så den hänger här hemma nu och jag vill aldrig att den vissnar. Den fick gå i temat rosa och vit med mycket rosor, passade perfekt till kvällens klänning.

Det var en otroligt god meny som dukades fram där alla gäster bidragit med någonting. Laxcheesecake föll mig verkligen i smaken och jag tänkte jag skulle försöka mig på något liknande själv någon dag. En annan äter ju inte sill men jag var mer än nöjd med potatis, prinskorvar och köttbullar samt varmrökt lax!

Och dagen till ära fick jag äntligen inviga en klänning som hängt i garderoben alldeles för länge. Det råkar faktiskt vara ett fynd från Wish så jag vill minnas att den inte kostade speciellt mycket. Jag handlar sällan, sällan på Wish faktiskt men denna kom hem till mig någon gång förra hösten eller sommaren. Nu var det premiär. Den behövde en liten strykning och så fick jag klippa av någon tråd som hängde, sedan var den ready to use! Ett skärp i midjan så kändes den bättre. Rosa skor till det och min fina krans på huvudet så var jag nöjd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.