Flytt ut på landet!

3 år har passerat sedan flytten hem till Sverige. Drygt 3 år till och med. I sommar är det 2 år sedan jag träffade H och i höst är det 2 år sedan jag flyttade till Hörby och i december 2017 började jag jobba här också! Och för snart 2 månader sedan flyttade vi äntligen, äntligen till en ny lägenhet och jag älskar den så innerligt mycket!

För det första så fick vi ett gemensamt boende, det vill säga jag bor inte längre hos honom i hans lägenhet som jag har känt innan utan nu bor faktiskt vi i vår lägenhet. Den ligger ute på landet, ca 10 minuter utanför Hörby tillsammans med massa andra marklägenheter här. Det är gamla pensionärslägenheter egentligen som är omgjorda till hyreslägenheter och i mitt tycke så har vi fått den absolut bästa som ligger i en hörna lite avskilt för sig själv med dubbla uteplatser och nästan som en egen liten trädgård (fast slipper ju klippa gräset, det sköter hyresvärden). Så här bor vi nu i vår 2a som jag älskar, med morgonsol på uteplatsen som är precis utanför köket och eftermiddagssol/lite kvällssol på uteplatsen som är vid vardagsrummet. Vad mer kan man önska?

Förutom det så älskar jag lugnet här. Tystnaden. Man ser nästan aldrig några människor och i den lilla byn är det blandat mellan äldre och barnfamiljer. Så här kan jag verkligen komma till ro, och sedan har vi fantastisk utsikt med fält, hästhagar och fjordingföl!

Här är lite sneek peaks som jag tog när vi precis flyttat in. Det är mycket som återstår här fortfarande, det är väldigt tomt på både väggar och golv samt så har vi inget riktigt soffbord ännu. Men en sak i taget. Jag gjorde mig av med lite av Hs saker när vi flyttade och har inte ersatt de med nya saker ännu så därför ekar det lite tomt. Men hellre det än att ta in saker man inte trivs med. Angående soffbord så ska jag göra ett eget efter lite inspiration från Pinterest. Blir nog både billigast men framförallt snyggast och helt i trä! Sen är det en extra kick att göra saker helt på egen hand ju!

Så här såg vardagsrummet ut, nu har där kommit upp en tavla bakom soffan och fler prints ska dit, har mest svårt att bestämma mig för vad jag vill ha där och hur jag ska utforma fotoväggen. Samt så har jag fått dit lite tillfälliga växter i fönstret. En matta ska dit och sedan har jag inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med gardinerna ännu. Om jag ska sätta en takskena eller hur jag ska göra.

Bland det bästa var att vi skaffade nya soffor i samband med flytten! Jag kommer över dessa från IKEA, Eketorp heter dem. Jag ville så gärna ha just denna modell, en 2-sits och en 3-sits i mörkgrått och vips så hade jag hittat begagnade i närheten för 500 kronor! De var ganska ordentligt skitiga när vi köpte dem efter att förra familjen hade småbarn, men med mycket kärlek, vanish och en tvätt senare så ser de ut att vara i nyskick. H mycket, mycket skeptisk när vi hämtade hem dem och kuddarna såg riktigt hemska ut. Men… vad var det jag sa. Tacka vet jag avtagbar klädsel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.