Söndag

Söndag, solen skiner och jag började dagen med en liten sovmorgon vilket både var skönt och väldigt nödvändigt. Frukost intagen, alla växter och plantor på uteplatsen är vattnade och om en liten stund ska jag bege mig till stallet. Enligt dagens schema så ska bland annat Showman ridas och gymnastiseras över lite cavaletti på böjt spår samt studs. Hans halvsyster som är här på inridning har kommit så långt att jag börjat hänga lite smått på henne, stå i stigbygeln och liknande och hon tar det superbra. Verkligen tacksam häst att jobba med som dessutom både rör sig otroligt trevligt men också hoppar väldigt trevligt!

Förutom hästarna ska jag skruva och dona lite i sadelkammaren så vi får plats på bästa vis. Utöver detta är det inte mycket mer planerat idag. Städa, plocka samt fixa här hemma och sedan blir det en lugn kväll.

Till vänster har vi Gosh. Jag tror inte han har synts till något på bloggen tidigare? Han är en omplaceringshund på 2 år som kom till oss förra våren, världens sötaste lilla ynkliga bebishund är han! Utlovar bättre bilder vid tillfälle. Han är liksom Liam en Kinesisk nakenhund. Och på tal om Liam, han kanske ska på dejt nästa vecka! Liam ska kanske bli pappa! *smälter inombords*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.