Showman

Igår blev det mest fokus på att rulla över ett kryss, hålla rytmen och landa i rätt galopp. Han blir verkligen bara trevligare och trevligare att rida på hinder för varje vecka som går. Detta var första gången han tog ett språng sedan tävlingsdebuten så han tyckte det var kul och visade på härlig arbetsvilja. Ska bygga upp en bana och skutta runt i veckan för sedan åker vi till Eslöv och hoppar en LE igen på söndag. Innan dess någon gång innan helgen har jag en provridning på honom, så vi håller tummarna att denna familjen är något för honom och vice versa!

Försäljningen har gått lite segt. Jag har haft seriöst intresserade familjer som backat ur på grund av åldern och det köper jag helt och hållet även om han är tränad för just barn. Sedan har jag tackat nej till en familj som ville köpa då det inte kändes rätt i magen vilket är jätteviktigt för mig. Rätt familj dyker upp när det är dags antar jag. Tills dess knegar vi på men ska bli bättre på att åka iväg och hitta på nya saker i nya miljöer också. Jag passar i alla fall på att njuta så länge han är hos mig, det är en fantastiskt rolig ponny med hjärtat på rätt ställe och som jag både tror och hoppas har en fantastisk framtid framför sig. När jag satt och galopperade på honom igår och han bär sig så fint i en rund, stor galopp så tänkte jag på att det snart är ett år sedan vi faktiskt började galoppera och hur mycket som har hänt sedan dess. Han har faktiskt inte ens varit inriden i ett år ännu och har vilat i långa perioder på grund av sin ålder och på grund av att han har så otroligt lätt för sig. Det är kul att se men också känna utvecklingen över lång tid! Och det är i princip 6 månader sedan han tog sina första små, små språng med mig på ryggen och det där med att hoppa hinder hajade han ju riktigt snabbt precis som med det mesta annat vi introducerat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.