En händelserik tisdag!

Känns som denna dagen varit hur lång som helst… Den började med sjukaste sovmorgonen, jag ville verkligen aldrig stiga upp ur sängen och jag kan inte minnas när den var så skön senast. Hade den helt för mig själv de sista timmarna och kunde bara breda ut mig, temperaturen var helt perfekt och ja hela sängen var helt perfekt. Minns inte ens när jag sov så länge senast. Strax innan 11 fick det vara nog, upp och göra mig i ordning, käka frukost och sedan styra kosan vidare mot arbetsintervju. Sedan for jag in en snabbis på Lager 157 och fyndade ett par träningstights för 50 spänn och efter det väntade stallet.

Showman reds lite lättare i paddocken och ska hoppas i morgon. Hans halvsyrra Frida jobbades från marken och hade även ägare här som fick se delar av arbetet vi hållt på med! Hängt på henne igår och idag, hur avslappnad som helst. Nästa steg blir att börja sitta upp och av i mängder. I princip bara klättra upp och ner från alla håll och kanter samtidigt som hon bara ska stå och tycka det är avslappnande och mysigt. Samt hänga på henne samtidigt som jag rör på mig uppe på ryggen, rycker i stigbyglar, rör mina ben, bankar lite och så vidare. Tror det kommer gå fortsatt toppen, hon har fattat konceptet nu och är väldigt tacksam att jobba med och vi har verkligen fått en relation på dessa drygt 3 veckor! Dagen avrundades nere i Askeröd med herrfotboll i den härliga kvällssolen tillsammans med gott sällskap. Precis som en spontan sommarkväll ska vara i min mening! Nu fotboll på TVn och sedan laddar vi inför en ny dag i morgon!

Tightsen är pastellila åt det grå hållet, finns inget skönare att ha på sig nu på sommaren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.