Kan inte begära mer av prinsen

Hoppning på schemat igår så byggde upp 4 hinder ute med lite murdelar, pottor och vattenmatta. Kunde inte begärt minsta lilla mer av Showman idag, han var helt perfekt. Han ingav sådant självförtroende, var väldigt avslappnad och rytmisk. Mjuk i kroppen. Med på noterna. Fanns liksom inga spänningar i honom och kändes som att jag red honom helt utan att spänna bågen och han bara klev omkring 60/70cm-banan. Väntade när jag bad honom vänta, var med framåt när de lägena kom. Nej han gav en otroligt härlig och enkel känsla från ryggen så jag hoppade bara banan en gång och gav mig sedan, kände att det fanns ingen idé med att nöta något som sitter så bra särskilt inte nu när det är tävling på söndag och en provridning innan dess. Glad och stolt matte som hade en ponny efteråt som var otroligt nöjd med sin insats!


Så här ovanför är från när jag hoppar fram honom lite grann och nedanför sen är när jag sätter ihop allt till en liten bana. Inget komplicerat och svårt egentligen.

Jag tycker det blir bra att kunna ladda upp småklipp såhär direkt på bloggen, bara omständigt och irriterande att behöva ta så korta sekvenser via Youtube. Visst håller ni med? Längre filmer och vloggar blir som vanligt via min youtubekanal men då kan jag hålla kvalité i varje video där också utan att behöva bryta av med filmer på 1 minut som ändå ”bara ska ut på bloggen”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.