Söndagens outfit

Man missar ju inte ett tillfälle att klä upp sig även om det är strax efter tävlingen precis dragit igång, man är 25 år gammal och ska hoppa en LE. Tävling är tävling, knoppar ska det vara och allt ska vara tiptop. Jag har (kors i taket) redan valt outfit och denna gång fick det bli den bruna kavajen i stället för den grå. Kingsland är märket och den sprang jag in i på mässan i Göteborg för ett par år sedan och föll pladask. Brunt och guld ni vet… Till detta min GPA First Lady i brunt, bruna veredus och ett tävlingsset från Equiline till Showman. Snyggaste spöt från Biltema och ett härligt, blingande skärp av okänt märke.

Ni som känner mig från förr i tiden ser att jag också till slut, efter många år också valde bort alla bländande färgrika tävlingsoutfits som syntes i mängden. Men det var en rolig tid det också och jag hade mycket roligt med att planera och pyssla med alla mina färgrika outfits på den tiden.

One thought on “Söndagens outfit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.