Uppladdade och redo!

Dagen började med utsläpp av hästar, följt av jobb följt av ännu mer stall. Showman joggades en väldigt kort stund i paddocken, han kändes superfin och mjuk så det var mest det jag ville känna på inför morgondagen. Därefter fick han ett härligt bad, hovarna oljade och svansen flätad. Paketerade in honom i ett stalltäcke och in i boxen med Mash och hösilage. Alla saker putsade och packade inför morgondagen. Startar strax efter 09.00 då jag är efteranmäld och det bara är 5 b-ponnyer innan mig. Så förhoppningsvis får vi god tid på oss att nosa på banan också, en liten 0a på pappret hade ju inte varit så tokigt. Tror han kommer ha mycket mer koll på läget i morgon och förstå vad det är han ska göra och inte vara lika spänd, men det återstår att se. Oavsett så får han den tid han behöver!

Tyvärr har jag ingen som kan hänga med och fota utan mamma får göra så gott hon kan så kanske där blir några bilder att kunna använda i alla fall. Saknar min gamla kamera, den var mycket bättre att fota hästbilder i rörelse med 🙁 Morgondagen bjuder på solsken och många, många plusgrader. Lite härligare än sist när det öste ner och var väldigt… blött.

One thought on “Uppladdade och redo!

  1. I have noticed you don’t monetize johannagrant.com,
    don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month
    with new monetization method. This is the best adsense alternative
    for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.