Tävlingsfilm

Framridning, framhoppning och själva rundorna finns nu här i en och samma film. Visst är han fin och avslappnad på framhoppning och framridning? Lilla prinsen! Jag har suttit en stund nu och letat efter tävlingar. Det finns alltså inte en enda tävling innan vecka 30 varesig i Skåne, Blekinge eller södra Halland. Vill man tävla får man åka till Småland, där har de alla klassiska sommartävlingar som jag red på både Mon Amie, Rebell och Chaboukie såsom Åkerbokombin, Eriksmåla Ponnycup och Superhelgen!

Så i stället började jag leta efter en dressyrtävling att debutera på och verkar som att jag ev kan starta en i helgen, dessutom bara 5 minuter hemifrån på andra sidan Hörby. Tackar och tar emot. I så fall får jag nog provrida igenom programmet lite i veckan (#spontant).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.