Trött mest hela tiden

Gårdagen gick i ett. Jag var svintrött på morgonen och tog nog min längsta sovmorgon på länge helt. Fick bli en smoothie i bilen på väg till stallet som frukost. Longera Showman, fixa med Frida (travade för första gången uppsuttet på lina, duktig tjej). Sedan hem och käka, fixa matlåda och ta en 30 min powernap innan kvällsjobb. Har inte alls vant mig vid kvällsjobb ännu och brukar liksom sova vid den tiden, så tar nog ett par gånger till innan jag är helt inne i det och vänt mitt dygn på rätt håll. Var helt död när jag kom hem och har sovit som en prinsessa efter det och blev en härlig sovmorgon även idag följt av Amerikanska pannkakor till brunch (?). Nu väntas lite fix här hemma innan stallet kallar och därefter väntas Sveriges semifinalmatch i fotbolls-VM ikväll!

Glutenfria samt fria från raffinerat socker. Gjorde ”hallongrädde” att ha till med grädde, frusna hallon och en klick närodlad, riktig honung. Supergott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.