Levt livet i Övedskloster!

Haft en helt fantastisk ledig torsdag idag! Dagen började med att jag red Frida. Lösgalopperade lite först, sedan bara satt jag upp och skrittade samt travade omkring. Idag hade hon verkligen hajat grejen och tog kommandon framåt direkt. Så där travade hon omkring med härlig bjudning relativt bra runt spåret och stannade när man bad om det hur fint som helst. Det var en härlig kick må jag säga! Hur kul som helst. Ska filma i morgon och sedan när vi ridit ett par gånger till så är det dags att gå ut i paddocken och göra samma sak innan hon ska åka hem!

Därefter lastade vi in Showman och körde mot Övedskloster där vi ridit i fantastiska miljöer! Först blev det en skrittrunda i skogen tillsammans med Majken och hennes fina ponny. Sedan red jag en liten stund med dressyrstaket och därefter tog jag på benskydd och gjorde entré på hoppbanan där vi skuttade ett par språng. Avslutade sedan med att hoppa lite stockar och galoppera friskt över fältet där. Showman tyckte det var SÅ kul och växer verkligen med uppgifterna han får. Från början lite skraj gällande fälttävlanshindren men efter en stund riktigt trevlig och hela tiden med öronen spetsade. Ge honom en gång till och han kommer susa runt som en kanon. I övrigt så trevlig att ha med sig, lastar av på ny plats och han är helt cool. Galopperar på stora gräsfält på helt lång tygel och gör halt från galopp så fort jag ber honom. Så tacksam liten ponny och jag har verkligen fått en glädjekick av denna dag! Så det ska garanterat göras om snart igen!

Här kommer lite hoppbilder så sparar jag dressyrbilderna till ett senare tillfälle så slipper det bli 1000 bilder här!

2 thoughts on “Levt livet i Övedskloster!

  1. Hur går det med isallah? Vill höra om Honom också!! Och den där nya hästen Frida?? Ge mig meeer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.