En härlig fredag!

Skritt, trav och galopp på Frida i morse. Klapp, klapp på henne! I morgon får hon en välförtjänt liten vilodag efter lite mer intensivt nu. Sedan kör vi sista racet i veckan innan hon ska hem. Showman joggades på lina efter gårdagens ordentliga pass och ska vila hela helgen vilket passar bra eftersom jag jobbar nu i 4 dagar och ska iväg i morgon kväll för att se Gyllene Tider i Malmö! Sedan jag kom hem för två timmar sedan har jag bara suttit med tråkiga ”måstegöror” såsom tidrapporter till ena jobbet, skriva ut fraktsedlar till paket som äntligen ska skickas iväg, skriva ner mitt schema i min kalender så jag inte missar något samt bokat in massa andra tider till diverse olika saker. Känner på mig att den kommande tiden kommer att gå i ett nu framöver. Nästa vecka är min vecka med lite jobb men är fylld till bredden med en massa annat, var ett tag sedan sist då jag haft det ganska lugnt ett tag nu!

Här får ni en film från gårdagen i alla fall, en blandad film med lite enklare banhoppning på gräsbanan samt lite stockar och ”terränghoppning”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.