Tisdag

Det har visst hunnit bli tisdag redan! Och 4 dagars jobb är avklarade, sedan jobbar jag i morgon kväll och därefter är jag ledig 4 dagar (som verkar rätt så fullspäckade hehe). Dagen börjar med lite frukost där jag hinner närvara i 10 minuter innan jag styr bilen västerut för att skriva på jobbpapper. Därefter vidare söderut för att hämta upp lite mattor till vår lägenhet (yay! Slipper se tomt ut på golvet woop). Sedan är där inte mycket mer planerat idag än så. Frida ska ridas, Showman ska linas med repgrimma. Frida var förövrigt en superstjärna igår som galopperade direkt på kommando i båda varv. Höger något svårare, vilket inte brukar vara ovanligt med tanke på att de hanteras mest från vänster. Men hon hajade även det efter ett par varv. Så nu fortsätter vi likadant veckan ut och så lämnar hon på lördag (tyvärr!) Detta är en Johanna-häst deluxe! Kameran ska med så jag kan knäppa lite bilder på henne också samt så ska jag hinna med några ridpass ute i paddocken!

Visar lägenhetsuppdateringen sen när mattor är på plats. Äntligen händer det något här hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.