”Frida”

Igår red jag Frida ute för första gången, hon skötte sig i vanlig ordning super. Uteridning betyder också att kameran åker fram och vi fick ett helg gäng fina bilder på prinsessan! Frida är ett 3-årigt sto efter Coelenhage’s Purioso (precis som Showman) och morfar heter Veronas Bo-Gi (Svalans pappa för er som minns). Det vill säga – superridponnystam! Sedan är hon ju en dröm i övrigt också med sin färg, sin perfekta höjd och sin kroppbyggnad samt både hennes rörelser och hoppteknik. Lyllos den som får äran att ha henne i framtiden! Jag ska klippa ihop en film på henne och lite av det arbete vi gjort under denna 1,5 månad hon varit här nu. Och sedan fortsätter jag att ta bilder och filma veckan ut tills hon åker!

One thought on “”Frida”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.