Nasse hemma på snabbvisit!

Svängde förbi Nasse på betet igår och fick till min förskräckelse se att han hade mugg, och det ganska illa på ett ben. Så i morse plockade vi upp honom med transporten och så fick han komma hem (till mamma <3). Så nu får han gå hemma i till månadsskiftet och sedan får jag se vart jag gör av honom. Men ska få bukt med all mugg först och främst. Lilla ponnyplutten. Han fick ett ordentligt bad från topp till tå. Manen klipptes och det lilla som är kvar av hans svans tvättades och borstades ur. Hovis svängde förbi och verkade honom så nu känns det bra i mattehjärtat igen. Han passade även på att showa loss lite i trav på en långsida i hagen som jag fick fångat på film! Fet som få och nyintagen från 2 månaders bete men han visar att han kan ändå! Men hans färg nu är så jäkla, jäkla ball. Ska ta med kameran nu i dagarna när jag är ledig. Jättemörk på kroppen och massvis med stickelhår. Sedan denna rödbrungråvita manen han har. Och så lockig pannlugg på det!

Varje gång jag hanterar honom så inser jag vilken tacksam liten ponny han är. Jag tar han alltså ifrån sina kompisar på betet och han går utan att blinka rakt på transporten och följer med hem som om det vore självklart. Väl hemma så badas han och jag drar skorpor av honom och han står i princip helt still. Lite irriterad på det benet där det är mest men han gör liksom ingenting.

One thought on “Nasse hemma på snabbvisit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.