En rolig dag på ingång!

Åh idag är en sån där superroligt, motiverande dag! Jag är ledig i 4 dagar och har tagit det lugnt och sovit ut nu på morgonen. Man får ju passa på nu på sommaren när hästarna ändå går ute. Jag är i alla fall superpepp på dagen som bara innehåller häst från början till slut. Ska strax hoppa i ridkläder och styra bilen ut mot Övedskloster och rida en liten ponny som heter Vera. Vi ska bara ta oss en lång, härlig skrittur ute i skog och mark. Balsam för själen! Sedan styr jag bilen vidare mot mitt eget stall där Showman och Frida ska ridas och sedan ska Nasse få sin dagliga dos av kärlek. Man får ju passa på att pussa på honom nu när han är hemma. Och på tal om honom. Kan inte sluta kolla på honom. Tycker han är så förbannat snygg, och hans färg är så läcker. Och han är så söt. Och sin lockiga pannlugg. Ja alltså. Han är verkligen min lilla drömponny och vi har ju konstaterat att han rör sig bra, jag hoppas han hoppar lika bra! Än så länge har han inte visat upp några större insatser i löshoppningen även om han hoppade en 110-oxer i våras utan att blinka. Men han har också sett ganska så ”unghästig” ut i galoppen med mera så tänker att det kommer kanske på plats sen när han stärkt sig lite och växt i kroppen. Hoppas det är så i alla fall. Oavsett så ska han pysslas om idag och jag tänkte mäta och se hur stor han är, samt ta honom i rep och repgrimma en stund i ridhuset för lite markträning. Han brukar snappa upp träningen ganska så fort och enkelt så vi får se vad han minns från innan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.