Nashville Predator

Gillar ändå faktumet att lagom tills jag kickar igång bloggen igen och gör om den till vardagsblogg så postar jag 2 miljoner hästbilder, har kameran med mig överallt och har kommit helt in i flowet att fotografera alla mina lediga dagar nu. Eller ja. Mamma fotograferar, jag rider om jag ska vara helt ärlig.

Nasse såg ut som en minigris när han kom från betet men det lade sig ganska fort när han fick komma ut på lite mindre gräs, så då passade jag även på att ställa honom framför kameran och ja, jag blir lika förtjust i materialet varje gång! Och som jag längtar till framtiden med honom. Min lilla älskade drömponny som jag inte har några som helst planer på att sälja utan vi ska göra allt tillsammans! Championat, ungponny-SM mm!

9 thoughts on “Nashville Predator

  1. Han är så sjukt snygg, Väntar med spänning hur han utvecklas ? sjukt sugen att matcha han med mitt sto när det är dax ?

  2. Hur fungerar det med tävling? Du är ju över 18 och han är ponny, får du tävla och ge han titlar trots det eller har du någon annan som tävlar han åt dig? 🙂

    1. Det är lååååång tid kvar innan han får gå avdelning A så det får vi fundera på då. Men alla unghästklasser kan man rida även som överårig, även championat med mera! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.