Drömponnyn

Dagen idag består av ett litet äventyr nu mitt på dagen och sedan följer ett par timmar i stallet. Showman reds uppe på fältet igår där det nu är nedklippt och perfekt att rida på! Idag ska han ridas lite mer ordentligt och hoppas. Han har varit superfin hela veckan så tror han kommer vara lika fantastisk idag! Filmkameran är i vanlig ordning med så får vi se vad det blir. I morgon är det provridning på lilleman och sedan kvällsjobb.

Så här är finalbilderna på Frida eftersom att hon åker hem idag, får se om jag får en sista film på henne. Igår var ägarfamiljen här och red efter jag visat upp henne och hon var klockren, alltså wow vilken känsla hon gav. Drömponnyn till 110% får jag ta och erkänna. Riden 7 gånger nu tror jag, så utvecklingen har mer eller mindre varit spikrakt uppåt. Denna får man se upp för på kommande ungponny-championat och ungponny-SM om hon ställer upp!

One thought on “Drömponnyn

  1. Åh, snyggt! Ännu en sån där som man önskar vore några dm högre ? Vilken ponny! Visar ju också att ponnyaveln gått framåt med stormsteg. Herregud, minns den tiden när en ponny hette New Forest eller Russ (menar inget illa, bara exempel, och fina raser förstås) och såg ut som en liten lurvig sak som man bara hoppade upp på och red iväg. Nuförtiden ser ju faktiskt ponnyerna mer ut som små storhästar, och det är snyggt. MEN antar jag, det är väl inte enbart exteriören som förändrats, för jag misstänker att även psyket kanske blivit lite vassare osv??? Och då är det ju fantastiskt att sådana som DU finns, för ni kommer ju in i bilden när dessa moderna ponnyer behöver utbildning. Vitsen med en ponny är ju ändå till 99% att ett barn/ungdom ska kunna rida, och vilken tur då att lätta, vuxna personer som du kan rida in, utbilda, t.o.m tävla! ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.