Utvecklingen av Nasse

När jag bläddrade igenom mitt bildalbum med klara redigerade bilder som jag publicerat här eller på Facebook så slog det mig att jag måste visa utveckling med Nasse. Han har verkligen pendlat mellan att vara svinful och ganska så snygg, från att vara jättetanig och spinkig till att ha blivit ganska så krallig nu när han ändå närmar sig ganska så färdigväxt (enligt mina tidigare erfarenheter). Och hur hans färg förändras så ”mycket” från år till år och säsong till säsong. Han har verkligen en helt annan färg denna sommaren än vad han hade förra till exempel, betydligt mer stickelhår i år, ungefär som när han var fölunge! Så här kommer lite urval från fölunge fram tills idag!

Så vad säger ni? Ganska så snygg i perioder va och ganska så jätteful ankunge i andra perioder!

December 2017
HAHA DÖR, ser ut som en giraff med svankrygg! April 2018!
April 2018
Maj 2018
Maj 2018
Nybadad, därav mörkare. Maj 2018
September 2018
Januari 2019
Januari 2019
April 2019
Maj 2019. Blev dock ovanligt röd på bilden, har väl med ljuset att göra.
Juli 2019
Juli 2019. Färgen i år <3 Massa, massa stickehår, mörk fux och gråröd man!

3 thoughts on “Utvecklingen av Nasse

  1. Vad hände med hans svans på näst sista bilden? Haha kan inte avgöra om den slutar över hasen eller mot kotan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.