1, 2, 3 … Såld

Och där lämnade Showman mig och Skåne för att bli smålänning. Det är alltid med en sorg i hjärtat man säger hejdå till en häst. Skillnaden med honom är att jag hade vetskapen när jag köpte honom att jag kommer sälja honom inom 1-1,5 år och att han inte var min egen uppfödning och därför tar det inte lika hårt även om det är jobbigt och känns tomt nu i efterhand. Jag tycker i alla fall att jag har hittat en fantastisk familj till honom med genuina människor och det betyder allt för mig. Sammanlagt har det varit 5 stycken och kollat på honom, någon har jag tackat nej till för att det inte kändes rätt, någon familj hade man hoppats lite extra på. Men man vet ju ändå att rätt familj dyker upp när de ska dyka upp. Och det var tydligen nu. Showman har skött sig exemplariskt med alla som provridit honom och det har gjort mig väldigt stolt i mammahjärtat. Särskilt från en som sett honom från dag 1 när han var var totalt ohanterad, inte kunde gå i grimma, hoppade iväg för allt, inte kunde ha täcke på sig, inte kunde stå uppbunden med mera, med mera. Han har blixit vuxen under det år som gått!

Nu har jag lämnat över tyglarna till nästa generation, den generation som han är tänkt för och jag önskar nya familjen all lycka till i världen med denna fantastiska, lilla vackra ponny. Nu avslutar vi det kapitlet och påbörjar nya som jag kommer att presentera här inom kort framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.