Tomheten som infaller

Showman åkte idag. Nasse åker tillbaka på bete i morgon bitti och tänker väl att han blir där augusti och september ut i alla fall beroende på väder, kompisarna, mängd bete med mera. Så det lär bli tomt nu ett tag framöver för min del. Från och med i morgon står jag ju utan hästar igen, dock fortfarande med stall. Har fortfarande hand om fodringar samt insläpp och utsläpp de dagar det behövs. Och just nu följer en hel del jobb så lär ju ha att sysselsätta mig med den kommande veckan i alla fall, sedan 4 dagar ledigt där jag verkligen ska vara LEEEEDIG och sedan får vi se hur livet artar sig. Lite roliga nyheter har jag att berätta, och vill så gärna berätta, men får sitta inne på de lite till tills allting är helt och hållet klart!

Så jag antar att från och med nu kommer det helt enkelt bli lite mindre häst här ett tag framöver och därmed desto mer annat. Just nu gör jag inget annat än går och tänker på allt jag vill fixa till här hemma. Näst på tur står att fixa en byrå till hallen samt ett matbord och hyllor till köket. Det snurrar på högvarv. Vill liksom få klart allt det sista här hemma! I morgon är jag i alla fall ledig, det enda måstet är att Nasse ska ut på betet på morgonen sedan ska jag ta det lugnt och därefter kommer Sofia hit och ska få se lägenheten. Välbehövligt att få ventilera sig!

Lite bilder på hur jag såg ut i helgen. Först min älskade nya blommiga klänning. Sedan en ”gammal” blå där jag invigde mitt loppisfynd – conversen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.