Hur är livet utan häst?

Har faktiskt inte ens hunnit känna efter hur livet utan häst känns för dagarna har gått i ett med jobb, jobb och jobb. Däremellan måste man göra sånt såsom laga mat, fixa matlådor, sova, tvätta så nej, har inte ens hunnit reflektera. Mer än att det är väldigt skönt att ”slippa” behöva klämma in hästarna också när det är mycket annat så som det (medvetet) blivit nu. Har ju dessutom tagit på mig en hel del extrajobb, tänker jag får passa på helt enkelt. Så blir en intensiv början på nästa vecka och sedan har jag min ”långledighet” på 4 dagar så då åker jag till Julia i Kungsbacka på torsdag (så länge sen <3) och tillbaka ner till Skåne på fredag. Sedan tar jag helgen till att ta det lugnt, kika när fotbollslaget spelar träningsmatch och förhoppningsvis komma iväg till C4 (shoppingcenter) eller liknande i Kristianstad om jag får välja.

Showman verkar ha det super hos sin nya familj, jag har fått flera uppdateringar som jag blir så glad och varm av långt in i hjärtat. Lilla, lilla älskade ponny vad stolt jag är över honom på något vis.

Nu är det dags för mig att försöka varva ner och bädda ner mig då jobb 8-16 väntas i morgon, sedan ska jag ”svänga” förbi Lund och hämta lite saker och därefter blir det återigen en lugn och skön kväll. Har hunnit se och samtala med H nu ett par dagar, inte illa då det känns som att vi alltid springer om varandra de dagar jag jobbar kväll och åker hemifrån 14.30 och är hemma igen närmre 23.30 och han är iväg hela morgonen/förmiddagen.

Over and out tills vidare. Lovar att det inte är på väg att läggas ner här på bloggen, snarare byggas upp. Har SÅ mycket i utkastet till er!

Drygt 3 år sedan <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.