Äntligen torsdag

Hej alla glada. Dagen jag aldrig trodde skulle komma är här. Tog på mig massa extrajobb nu i början av veckan utöver mitt andra jobb så trodde egentligen att jag skulle vara helt utmattad nu men jag känner mig oförskämt pigg. Tackar och tar emot! Snittat drygt 10h jobb per dag nu sedan i fredags med ett pass från 06-14 på fritids igår och sedan vidare för ett pass från 15-23 uppepå det. Körde hemifrån 05.30 och var hemma 23.30, så när jag vaknade av mig själv vid 07.00 i morse och kände mig relativt pigg så var nog ingen mer förvånad än jag var. Och på grund av denna hektiska helg och start på veckan så har jag knappt hunnit göra någonting mellan varven. Eller lite har jag hunnit med och det ska jag visa er inom kort! Men har t.ex knappt satt min fot i stallet, var där och morgonfodrade lördag och söndag innan jobbet, men inte mer än så. Än så länge ganska så skönt och någon gång i vecka 34 dyker det upp en häst till mig som ni kommer gilla!

Nu ska jag fixa i ordning lite snabbt här hemma tänkte jag, sedan ska jag tanka och därefter styra bilen mot Julia och Kungsbacka/Onsala! Åh vad jag har längtat och har pratat om det så, så, så, så länge men inte fått tummen ur. Men nu, med nytt jobb och 0 hästar så passade det inte alldeles perfekt i planeringen! Åh minns alla gamla tider i Bulgarien med henne när jag tänker efter, så mycket roligt vi hade och hittade på fast det var en så kort period. Saknar <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.