Förberedelser och dokumentation

Som jag har längtat efter att få börja skriva om denna resa i mitt liv. Jag har fört lite dagbok i ett worddokument om hur jag mått under tiden och lite vad som hänt samt känslor och tankar som poppat upp och tänker att jag kommer att publicera dem utkasten här allt eftersom. Kommer nog uppskatta sen framöver att kunna kolla tillbaka på, eller det gör jag egentligen redan nu. Sjukt hur mycket ens mående och allt svänger så snabbt inser jag nu när jag skummade igenom de första utkastet. Jag har i alla fall massor jag vill visa, berätta och dela med mig av här så jag lär nog inte ha brist på motivation eller vad jag ska blogga om på ett tag framöver i alla fall.

Var på RUL i fredags och efter det har jag inhandlat lite nödvändigheter till ankomsten och börjat ställa i ordning hemma. Det är verkligen supermysigt på alla sätt och vis och man är som i en ”pre-bebis-bubbla” på något sätt. Man längtar, funderar, tänker, känner efter, kollar sig i spegeln och jag njuter verkligen till fullo just nu. Tycker att själva längtan är en fin och rolig del av det hela som jag försöker njuta av och uppskatta så mycket jag kan. Man kan inte bara se framåt mot ”målet” utan passa på att se charmen i det som händer även på vägen! Och just nu tycker jag det är superroligt och mysigt med alla förberedelser och planerande av inköp med mera. Jag kanske är ute lite väl god tid vad vet jag och kommer vara klar med allting i god tid men det ska ändå bli skönt. Så kan man fokusera på andra saker längre fram sen!

Som ni nog ser så är det en liten flicka vi väntar och hon är beräknad till den 28 december. Jag hoppas dock på ett januaribarn men det blir ju som det blir helt klart! Blev i alla fall en del kläder hemklickat när vi fått bekräftat att det var en tjej (jag var redan helt säker på det) och allting ovan är köpt begagnat. Superfina saker till superbra priser. Begagnatmarknaden är verkligen fantastisk och förutom att man sparar ganska så ordentligt med pengar så tänker man även på miljön genom att återanvända sådant som fortfarande är brukbart och det slår jag gärna ett extra slag för! Har nog betalt en bra bit under halva nypriset för allt detta. Har en lista på telefonen med priser på allt jag köpt hittills som jag sedan tänkte jämföra mot nypriserna och slutligen räkna ut hur mycket pengar vi sparat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.