Livet tar en ordentlig vändning.

I morgon är det exakt 10 år sedan jag började blogga. 15 år gammal. Året var 2009. Jag hade precis börjat tävla Chaboukie och skulle börja 9an. Skrev sisådär 10-15 inlägg om dagen när det var som allra mest intensivt och hade uppemot 3000-4000 läsare när grejen var som allra störst.

Idag är jag 25 år gammal. Många hästar har kommit och gått. 1 är kvar. Jag har inga hästar hemma att rida på just nu och i slutet på december ska jag bli mamma. Och bloggen tänkte jag skulle få leva vidare precis som innan. Men nu blir det självklart med lite ny inriktning i livet. Men den har varit med mig i 10 år nu, den är en del av mig och jag tänker helt klart att den ska få fortsätta vara det!

Just nu är livet otroligt spännande och särskilt allt som komma skall och jag vet egentligen inte hur jag ska presentera det hela men så här är statusen i livet just nu. Häng med på resan. Om 10 år är jag kanske (förmodligen) ponnymamma i stället och ni får följa nästa generation här på bloggen!

3 thoughts on “Livet tar en ordentlig vändning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.